Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Ceramah Kesihatan JK OSHE FTIR – Cabaran Endemik : Bersediakah Kita?

April 20, 2022 @ 10:00 am - 12:00 pm

Free
 • Program ini merupakan aktiviti di bawah Jawatankuasa OSHE yang bertujuan bagi panel yang dijemput untuk berkongsi ilmu bersama staf FTIR dalam kesihatan pekerjaan. Negara kita sekarang berada di Fasa Endemik dengan Prosedur Operasi Standard (SOP) yang telah ditetapkan oleh Ketua Pengarah Kesihatan menurut Peraturan 17 Peraturan Peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (Langkah Langkah Di dalam Kawasan Tempatan Jangkitan) (Pelan Pemulihan Negara) (Fasa Peralihan ke Endemik) 2022 [ P.U.(A) 83/2022 ]. SOP ini hendaklah dipatuhi oleh semua individu di seluruh Malaysia dan mula berkuat kuasa pada 1 April 2022.
  • Panel yang dijemput adalah Dr. Malar Santhi Santherasegaran (Celoteh Dr. Malar). Beliau merupakan pegawai perubatan, penceramah bebas dan pengaruh media social. Disertakan lampiran curriculum vitae panel untuk perhatian Jawatankuasa Eksekutif Fakulti Teknologi dan Informatik Razak.

   

  • Memenuhi keperluan program tahunan Jawatankuasa OSHE, FTIR.

   

  • Program ini adalah kolaborasi dengan OSHE UTMKL

   

  • Program akan melibatkan semua staf FTIR. Sekiranya ada staf PTJ lain yang berminat untuk turut hadir, adalah dialu-alukan juga.

Details

Date:
April 20, 2022
Time:
10:00 am - 12:00 pm
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/utmrazak/

Venue

Razak Faculty of Technology and Informatics, UTM KL
Malaysia + Google Map

Organizer

Fakulti Teknologi dan Informatik Razak